Menu Content/Inhalt
Home arrow Productenlijst arrow Vijver arrow Rubberfolie Firestone aanleg vijversRubberfolie Firestone aanleg vijvers


Prijs:  Contacteer ons voor een prijsopgave


Hoofdcomponent van Firestone waterdichtingssystemen is het Firestone EPDM Geomembraan, een éénlaags kunststofrubber waterdichtingsmembraan, samengesteld uit Ethyleen Propyleen Dieen Terpolymeer, vermengd met roet, proces-oliën, vulstoffen en vulcaniseermiddelen. Het wordt tot brede folies gewalst en gevulcaniseerd.

Eigenschappen en voordelen

Het succes van Firestone EPDM Geomembranen is te danken aan hun unieke eigenschappen en voordelen.

  • Zeer soepel: Firestone EPDM Geomembranen blijven uiterst soepel, zelfs bij koude temperaturen tot -45° C. Deze eigenschap maakt plaatsing mogelijk het hele jaar door in een grote verscheidenheid van klimaten en op diverse ondergronden.
  • Grote rekbaarheid: Firestone EPDM Geomembranen zijn bijzonder elastisch met een rekvermogen tot meer dan 300%. De folie kan zich aldus perfect aanpassen aan onregelmatige ondergronden en probleemloos zettingen opvangen veroorzaakt door erosie of verschuivingen in de ondergrond.
  • Weersbestendig en duurzaam: Firestone EPDM Geomembranen bieden een onovertroffen weerstand tegen UV-stralen, ozon en weersinvloeden. Ze zijn bijzonder duurzaam met een minimale levensduur van 30 jaar bij blootstelling aan normale milieufactoren.
  • Snelle en eenvoudige plaatsing: Firestone EPDM Geomembranen zijn verkrijgbaar in grote naadloze folies tot 15 m breed en 61 m lang. Resultaat: minder werfnaad-verbindingen en kortere plaatsingstijden.
  • Weinig onderhoud: Eens geplaatst vereisen Firestone EPDM Geomembranen weinig of geen onderhoud.
  • Milieuvriendelijk: Firestone EPDM Geomembranen zijn een inert materiaal met geringe invloed op het milieu, zowel tijdens het productieproces als bij de verwerking. Bovendien zijn de Firestone EPDM productiefaciliteiten gecertificeerd volgens de ISO 14001-norm voor milieumanagement
meer categorieŽn

Chattering Birds

Chattering Birds (6)